FONIMA Produkten

vindt hier al uw informatie

Zon- én regenwering

Herkent u het ook? De barbecue-avond of het verjaardagsfeestje op het terras staat al lang op de agenda, maar niemand kan zeggen of het weer dan meespeelt. Maak u niet langer afhankelijk van het weer en kies voor de SUNRAIN regenwering, de perfecte oplossing voor zon én regen.

De SUNRAIN is standaard uitgevoerd met een zonweringdoek van hoogwaardig pvc. Het voldoet aan de allerhoogste vereisten, het is absoluut waterdicht en verkrijgbaar in allerlei trendy kleuren. Hij biedt in elke kleur de hoogste UV-bescherming (factor 80). Door de minimale hellingshoek van 5 graden blijft bij een geringe montagehoogte voldoende ruimte onder de zon- en regenwering.

De voordelen:
zon en regenwering

Onafhankelijk van het weer langer buiten genieten
Waterdicht zonweringdoek van ultrasterk PVC
Hoogste UV-beschermingsfactor 80
Regenwering inclusief het Wind Protect Systeem (WPS) tot windkracht 8 te gebruiken
Uniek: regengoot en 2 dragers zorgen voor optimale water afvoer
Standaard uitgerust met elektromotor
Diverse kleuren en kleurcombinaties mogelijk
Innovatieve bediening via smartphone of tablet
Vakkundig gemonteerd door onze ervaren monteurs


Welke zon- en/of regenwering is voor mij het meest geschikt?

Bepaal met de zonweringplanner in 12 stappen de wering die bij u past:

Naar de zonweringplanner

SUNRAIN regenwering – bescherming bij elk weertype

Het SUNRAIN regendoek geeft schaduw en kan ook bij regen geopend blijven. Standaard is deze regenwering uitgevoerd met een waterdicht en ultrasterk zonweringdoek. De twee dragers zorgen ervoor dat zich geen water verzamelt op het doek. De regengoot inde voorlijst zorgt ervoor dat het water snel wordt afgevoerd. Dankzij de stevige constructie is een uitval tot 4 meter mogelijk. Klik hier voor meer detailinformatie over de SUNRAIN regenwering.

SUNRAIN Vario-Volant – ideaal bij laagstaande zon

De SUNRAIN Vario-Volant is ideaal als bescherming tegen nieuwsgierige blikken en een laagstaande zon. Een must voor west-georiënteerde balkons en terrassen. De variabel instelbare Vario-Volant creëert schaduw op maat en is leverbaar met handbediening of met een op afstand bedienbare motor. Klik hier voor detailinformatie over de SUNRAIN Vario-Volant.

 vario valant zon en regenwering

Wind Protect System – voor meer windstabiliteit

Dit systeem (WPS) werd speciaal ontwikkeld voor klanten die hun zonwering niet meteen bij de eerste windvlaag willen intrekken en liever meer tijd op hun terras doorbrengen. Bij de zonwering wordt het WPS eenvoudig aan het uitvalprofiel bevestigd. Daardoor ontstaat een aangename, tegen de zon beschermde rust zone. Afhankelijk van de afmetingen van uw zonwering is deze bestand tot windkracht 8. Safety Motion – noodhandbediening Als de elektronica onverhoopt eens mocht uitvallen, kunt u de met Safety Motion uitgeruste zon- en regenwering altijd handbediend insturen. Zo kunt u eventuele schade aan uw wering vermijden.

 

scroll up