FONIMA Produkten

vindt hier al uw informatie

Rolluiken en rolpoorten

Rolluiken kunnen zowel dienen als verduistering tijdens het slapen, zonwering overdag, geluidsisolatie en als inbraakpreventie. Ze zijn leverbaar met een afgeschuinde of een ronde kast. Naast de ruime keuze in standaard kleuren, is het mogelijk om ze in iedere gewenste RAL-kleur uit te voeren. Wij kiezen voor kwaliteit, wij kiezen voor rolluiken van Heroal. Deze zijn uitgevoerd met een dubbelwandig geïsoleerde aluminium lamel.

Klik hier voor meer detailinformatie over de Heroal rolluiken.

fonima rolluiken     fonima rolluiken detail

 

Ook leveren wij beveiligings rolluiken die uitgevoerd worden met het politiekeurmerk Veilig Wonen. Dit rolluik heeft een uniek blokkeersysteem en wordt voorzien van dikwandige geleiders. Wel een veilige gedachte!

De voordelen:

Perfecte beveiliging tegen inbraakvoorbeeld van rolluiken
Bescherming bij goed of slecht weer Zon- en hitte werend in de zomer
Optimale warmte-isolatie in de winter
Extra geluidsisolatie
Licht en lucht kunnen naar wens worden doorgelaten
Talloze kleuren en kleurcombinaties mogelijk
Innovatieve bediening via smartphone of tablet
Vakkundig gemonteerd door onze ervaren monteurs

Inbouwrolluiken

Ook onze inbouwrolluiken bieden de ideale oplossing om uw nieuwbouwwoning of bedrijfspand bescherming te bieden. Bijkomend voordeel van een inbouwrolluik is dat het in opgerolde toestand volledig uit het zicht verdwijnt en van buitenaf dus onzichtbaar is.

inbouwrolluiken fonima

 

Garage rolpoorten

Vandaag de dag worden hoge eisen gesteld aan de toegang tot garages. Verhoogde beveiliging tegen inbraak, eenvoudig bedieningscomfort en een lange levensduur typeren onze specifieke garage rolpoorten. Ontdek het ruime assortiment van Heroal en vraag nu naar de mogelijkheden.

garagerolpoort

scroll up